WTE Zuid

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{navigation algemeen}} ==Algemeen== Het KWTZ is een onderdeel van de Eindhoven School of Education (ESoE). ==Achtergrond== Doel en aanpak Het Kenniscentrum on...')

Versie op 9 jan 2018 20:16

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

Inhoud

Algemeen

Het KWTZ is een onderdeel van de Eindhoven School of Education (ESoE).

Achtergrond

Doel en aanpak Het Kenniscentrum ondersteunt het Primair Onderwijs (basisscholen + pabo’s) bij het ontwikkelen, professionaliseren en implementeren van een visie op wetenschap en techniek. Centraal staat hierbij innovatie van het onderwijs door middel van kennisontwikkeling, kennisdeling en deskundigheidsbevordering. Daarnaast zorgt het Kenniscentrum voor een goede verbinding tussen een wetenschappelijke benadering en de praktijk van de school. Het uiteindelijke doel is om vanzelfsprekende verbindingen tussen wetenschap en techniek en de vak- en vormingsgebieden in het Primair Onderwijs aan te brengen. Hierdoor worden begeleiders nog beter in staat gesteld basale talenten van kinderen voor bètacompetenties vroegtijdig te (h)erkennen en verder te ontwikkelen.


Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE