Nationale Cursus Rekencoördinator

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Versie op 22 mrt 2010 21:30 van Vincent (Overleg | bijdragen)
(wijz) ←Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie→ (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

  • Afkorting: NCRC
  • Cursusaanbod: verhogen van de professionele vaardigheid van leraren zodat zij binnen hun schoolteam - als rekencoördinator - een bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het reken-wiskundeonderwijs.


Achtergrond

Dit is een nascholingscursus die landelijk is ontwikkeld (2004-2007). De cursus is bedoeld voor leraren die rekencoördinator zijn of dit willen worden. De NCRC bestaat uit verschillende modulen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gevolgd.

Op initiatief van OCenW is door het Landelijk Platform van Nascholing (LPNPO), het Landelijk Overleg van Lerarenopleidingen Basisonderwijs (LOBO), de SLO, de KPC Groep en het Freudenthal Instituut een Post HBO opleiding rekencoördinator ontwikkeld. De NCRC-modulen kunnen worden beschouwd als een verdieping op deze opleiding, die overigens geen voorwaarde is voor deelname aan de NCRC-modulen.

Modulen

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE