Beleidsagenda lerarenopleidingen 2005-2008

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken

Versie op 23 sep 2008 04:39

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

Algemeen

De beleidsagenda lerarenopleidingen 2005-2008 'Meer kwaliteit en differentiatie: de lerarenopleidingen aan zet' is in 2005 door de VSNU, HBO raad en OCW samen opgesteld. Doel van de beleidsagenda is het huidige stelsel van opleidingen in staat te stellen te voorzien in de vraag naar meer differentiatie, hoogwaardiger expertise en meer kwaliteit en rendement. Naast afspraken over kwaliteit, zijn in de beleidsagenda afspraken gemaakt over de verbetering van de infrastructuur.

In de beleidsagenda is aangegeven dat afspraken zullen worden gemaakt over samenwerkingsverbanden van lerarenopleidingen in de regio en landelijke expertisecentra voor inhoudelijke en vakdidactische expertise op een bepaald vakgebied. De subsidieregeling Regionale samenwerkingsverbanden en landelijke expertisecentra lerarenopleidingen 2006-2008 is hiervan de uitwerking.

ELWIeR is o.a. op basis van deze beleidsagenda tot stand gekomen in 2007-2008.

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE