Techniekstad

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

Algemeen

Techniekstad is een nieuw leermiddelenconcept dat tegemoet komt aan de vraag naar actueel en flexibel inzetbaar lesmateriaal voor VMBO- en MBO-scholen. Techniekstad is een webapplicatie, gevuld met leerobjecten op het gebied van metaal-, elektro- en installatietechniek. De leerobjecten in TechniekStad zijn flexibel inzetbaar binnen diverse didactische modellen van competentiegericht onderwijs. Dankzij de vele mogelijkheden van Techniekstad is een docent van een installatie-, elektro- of metaaltechnische opleiding in staat specifiek dat arrangement samen te stellen of die leerobjecten te kiezen die hij voor een opleiding, opdracht of zelfs een leerling relevant acht.

Kenteq levert hiermee een aanbod van digitale leermiddelen, opgebouwd uit leerobjecten. De kracht van dit aanbod zit in de mogelijkheden om te variëren.

Voor welke doelgroep is Techniekstad geschikt? Techniekstad is geschikt voor deelnemers van onderwijsinstellingen in het VMBO en MBO in de metaal-, elektro- en installatietechniek. Techniekstad kan ook ingezet worden voor werknemers en werkgevers binnen de branche metaal-, elektro- en installatietechniek.


Verwijzingen

http://www.techniekstad.nl

Persoonlijke instellingen
GOOGLE