Senteo

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

Inhoud

Algemeen

  • Response Systeem ('stemkastjes')
  • Producent: SMART Technologies Inc.

Achtergrond

Het systeem omvat een handheld apparaat voor iedere student in het klaslokaal. Een centrale ontvanger laat toe dat de leraren informatie naar ieder toestel kunnen sturen en feedback van iedere student ontvangen. Het Senteo Interactive Response System verhoogt de one-to-one interactie doordat leraren hun studenten kunnen observeren, bij de les betrekken en feedback verzamelen zodat de leeromgeving kan worden gepersonaliseerd.

De leercurve voor het systeem is kort en het systeem heeft heel wat productfuncties ingebouwd, sommige exclusief van SMART. De uitgebreide feedback van onderwijzers wordt telkens in de laatste versie van de software verwerkt, om flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid te verzekeren.

Het systeem wordt geleverd met de Notebook collaborative learning software, die in 450,000 klaslokalen wereldwijd gebruikt wordt. Het systeem werkt met de meeste courante softwarepakketten, waaronder Microsoft PowerPoint, Word en Excel software, en het werkt met alle interactive whiteboard-merken. Dankzij radiofrequentie-technologie kunnen studenten antwoorden sturen binnen een straal van 30 meter van de ontvanger. De handheld is een toonbeeld van ergonomisch design met een groot LCD-scherm, 21 inputtoetsen en een heleboel vraagopties die op 3 tekstlijnen kunnen bekeken worden.

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE