Rekenwonders

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

Achtergrond

  • van de website (april 2010)

Bazalt en HCO zijn een samenwerking aangegaan met de rekenexperts uit Singapore om hun rekenmethode in het Nederlands beschikbaar te stellen, zodat leraren en leerlingen in Nederland en Vlaanderen daarvan kunnen profiteren. De methode is afgestemd op de Nederlandse kerndoelen.

De methode is echt anders dan de rekenmethodes die u kent van de Nederlandse uitgevers. De methode is gepresenteerd op de NOT in januari 2011 en zal in augustus beschikbaar zijn voor groep 3, 4 en 5. Het materiaal voor groep 6, 7 en 8 zal beschikbaar komen in de loop van 2011 en het voorjaar van 2012. Dat gebeurt onder de titel REKENWONDERS. Onder de naam SG Rekenprofessional is een scholing beschikbaar voor wie zich de Singapore rekendidactiek wil eigenmaken. Voor gebruikers van REKENWONDERS een must, voor anderen een mooie verbreding van de rekendidactische mogelijkheden.

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE