ProtoSpace

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

Een fablab is een digitale werkplaats, waar gebruikers met computer gestuurde machines ideeën kunnen omzetten naar concrete producten. Het Lab is gebaseerd op het FabLab-concept van MIT hoogleraar Neil Gershenfeld. Een Fablab heeft minimaal een lasersnijder, een CNC-frees, een foliesnijder en een electronica/microcontroller 'hoek'.

Achtergrond

  • website, feb. 2014

Bij ProtoSpace geloven we dat innovatie te versterken is door techniek voor iedereen beschikbaar te maken. Door het delen en verspreiden van kennis en laagdrempelig toegang te bieden tot digitale productie binnen een open community dragen wij daar aan bij. Bij ProtoSpace bieden we een ontmoetingsplek voor de open community en geïnteresseerden.
 We bieden workshops, werkplekken voor digitale productie en maatwerk evenementen aan en doen onderzoek naar digitale productie in europese consortia.


Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE