Numworx

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

  • Digitale wiskunde omgeving (oefeningen, online lessen) voor voortgezet en universitair onderwijs.
  • Nieuwe naam van DWO, de Digitale Wiskunde Omgeving die van oorsprong is ontwikkeld door het Freudenthal Instituut, Universiteit Utrecht.

Achtergrond

  • website, januari 2017

Numworx is de digitale wiskunde omgeving voor ontwikkeling, distributie en gebruik van interactief online lesmateriaal voor wiskunde en andere exacte vakken. Numworx wordt in Nederland al toegepast door 120 scholen voor voortgezet onderwijs, twee universiteiten en door uitgevers van educatief materiaal. Met Numworx creëren docenten en ontwikkelaars content die zij naadloos in hun eigen online onderwijstoepassingen kunnen integreren.

Numworx is een product van Numworx Solutions BV dat is opgericht in 2016 en als missie heeft het wereldwijd toegankelijk maken van hoogwaardig digitaal lesmateriaal voor het vak wiskunde en andere exacte vakken. Met Numworx als solide basis creëert u snel interactief online lesmateriaal dat leerlingen en studenten in staat stelt zich alle aspecten van wiskunde en andere exacte vakken eigen te maken. Algebraïsche, meetkundige en statistische vraagstukken kunnen met Numworx snel worden gecreëerd. De student omgeving van Numworx is volledig web-based, geschikt voor desktop en tablet weergave en sluit aan bij de laatste standaarden en browserversies.


Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE