Nationale medewerker PR wiskunde

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

De nationale PR-medewerker wiskunde zet zich actief in voor een positieve beeldvorming bij scholieren, docenten, schooldecanen en het algemene publiek met betrekking tot de wiskunde en haar toepassingen. In het bijzonder hoort daarbij actieve en realistische voorlichting over de wiskundestudie op universitair en hbo-niveau en de beroepsmogelijkheden van wiskundigen.

Personen

  • C.S. (Charlotte) Vlek, Nationale PR-medewerker Wiskunde 2011, pr@platformwiskunde.nl


Achtergrond

Het project 'Nationale PR-medewerker wiskunde' is een gezamenlijk initiatief van het KWG, de Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren, en Kennislink. Behalve door het KWG en de NVvW wordt het mede gefinancierd door de onderzoeksscholen Stieltjes en Mathematical Research Institute, het Freudenthal Instituut en het programma Wiskunde Toegepast van NWO en STW. Het project wordt namens KWG en NVvW geleid door de Taakgroep Landelijke wiskunde-PR. Tom Koornwinder fungeert als contactpersoon voor de taakgroep.

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE