Herontwerp MBO

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

Inhoud

Procesmanagement herontwerp mbo

De co�rdinatie van deze vernieuwing is in handen van procesmanagment herontwerp mbo. Het procesmanagement adviseert door middel van informatieverstrekking en facilitering.

Het doel is tot een invulling van de nieuwe kwalificatiestructuur en het competentiegericht leren te komen. Stelt zich tevens ten doel het draagvlak voor het nieuwe middelbaar beroepsonderwijs bij alle relevante partijen te vergroten.

Procesmanagement kwalificatiestructuur

Het procesmanagment kwalificatiestructuur is een stuurgroep vanuit Colo die zorgt voor draagvlak bij de achterban van de kenniscentra. Zij voert de regie op het ontwikkelings- en implementatieproces, legt dwarsverbanden en bewaakt de voortgang en aansluiting vanuit de competentiegerichte kwalificatiestructuur met competentiegericht onderwijs. Daarnaast stimuleert het procesmanagement kwalificatiestructuur het ontwikkelings- en implementatieproces in de kenniscentra en het Co�rdinatiepunt en stimuleert zij de ontwikkeling van instrumenten om aan de informatiebehoeftes te kunnen voldoen.

Vraag Fi, april 2006

In april 2006 vraagt het FI aan Herontwerp mbo waarom er geen beschrijvingskader voor wiskunde is. In oktober 2006 komt een groep instellingen bij elkaar om dit beschrijvingskader te gaan realiseren.


Verwijzingen

Persoonlijke instellingen
GOOGLE