Beroepen in beeld

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

  • Beroepen in beeld (video)
  • Beroepen in Beeld geeft informatie over alle beroepen op mbo-niveau
  • Video's en beroepsbeschrijvingen, maar ook informatie over de arbeidsmarkt.
  • Initiatief van de Colo

Achtergrond

  • van de website, januari 2013

Beroepen in Beeld is een website van de 17 kenniscentra van beroepsonderwijs bedrijfsleven die meer dan veertig verschillende branches vertegenwoordigen. Beroepen in Beeld is ontwikkeld door de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap .

De kenniscentra voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven zijn vanuit hun taak om de kwalificatiestructuur voor het mbo vorm te geven en de kwaliteit van de leerbedrijven op peil te houden, goed op de hoogte van de beroepsvereisten en actuele ontwikkelingen in beroepen en branches. Vanuit hun taak rond macrodoelmatigheid beschikken zij daarnaast ook over arbeidsmarktinformatie: kans op stage en kans op werk per beroep en per regio. Beroepen in Beeld brengt deze informatie samen op een toegankelijke manier.

Partners

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE