AMN

Uit Wiki reken-wiskundeonderwijs

Ga naar: navigatie, zoeken

Home   All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   Categorieën               Vragen               Google-zoek               Pagina toevoegen       English       intern

* intern

Inhoud

Algemeen

AMN, De Wetstraat 1, Arnhem

Achtergrond

  • website, november 2013

AMN biedt testen, toetsen en volgsystemen aan voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Jaarlijks maken meer dan 250.000 deelnemers gebruik van de AMN instrumenten en het digitale platform Insight. De producten van AMN geven scholen antwoord op belangrijke vragen waarmee het onderwijsrendement kan worden verhoogd. Daarnaast helpen onze assessments het plezier in leren te vergroten.

Intaketoets mbo

De Intaketest geeft inzicht in de capaciteiten en persoonlijkheid van een deelnemer, geeft advies over de gewenste begeleidingsstijl en geeft inzicht in de resultaten van individuele deelnemers én groepen. Door de koppeling aan de competentiesleutel is vast te stellen voor welke competenties de deelnemer meer of minder aanleg heeft. De Intaketest kan afgenomen worden in combinatie met de Beroepsbeeldtesten/of de Taal- en Rekentoets.

amn.jpg

uit: Product Informatie Blad - Rekentoets van AMN (2013)

Verwijzingen

Versies van dit document

Persoonlijke instellingen
GOOGLE